Open Dag College den Hulster

De sfeerkeepers spelen een steeds grotere rol in College Den Hulster. Niet alleen in de schoolgebouwen maar zeker ook in de nabijheid van onze school.

Onderwijsorganisaties krijgen steeds meer opvoedkundige taken. Ook bij College Den Hulster. Vanuit die taak willen zij leerlingen bewust maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. College Den Hulster wil daarom bijdragen aan een schone, rustige en veilige sfeer in en rondom de gebouwen en terreinen van onze school. Sinds kort werken ze nauw samen met een professioneel team van sfeerkeepers dat toeziet op het gedrag van onze leerlingen op school en in de wijk. Wij denken hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer en leefbaarheid in de directe woonomgeving.

Dit is het eerste nieuwsbericht dat gaat over College den Hulster. Als organisatie zijn wij verheugd te melden dat de inzet van de sfeerkeepers een positief effect heeft op school en in de buurt.
De open dag bij College den Hulster werd erg goed bezocht. 6 Junior Assistent Sfeerkeepers, JASsers, hebben meegedaan om ook deze dag tot een succes te maken. Zelfstandig hebben ze op het oude veilingterrein ervoor gezorgd dat alle auto's goed geparkeerd werden, zodat niemand hier last van heeft.